Hoppa till sidans innehåll

Anläggningen


Anläggningen på Hedeäng
Stora crossbanan är en hårdbana på dryga en kilometer, Det är en relativt teknisk bana att köra fort på, men är ändå någorlunda enkel för att både passa motionärer samt tävlingsförare. Banan har 7 hopp och 4 wawes som kan hoppas likt två dubblar. Detta utspritt med relativt lite "dödtid" eller tomma raksträckor gör att det är en relativt intensiv bana. Under 2013 lades wawesen samt två hopp till, dessutom byggdes alternativspår för att banan inte skulle bli lika enspårig. Detta gav banan ett stort lyft och planer på att ytterligare bygga ut banan inför 2015 är i full fart!
Åk med ett varv på vår crossbana http://www.youtube.com/watch?v=ZQ-pxcwbuPg
Lilla crossbanan är en perfekt bana för knattar, det är en enkel bana som är ett par hundra meter lång. Den har ett par hopp som bjuder på en möjlighet att vänja sig lite innan man kommer ut på de stora crossbanorna i sverige!

Kiosk

I båset för anmälan finns det en kiosk, där finner man Godis, läsk, celcius energidryck och proteinbars, vårat mål är att ha både det goda för mekaniker, och föräldrar och motinärer samt det nyttiga för den seriösa atleten eller den som bara vill äta nyttigt. Är det något ni saknar så säg till!

Faciliteterna på området är välutrustade. I sammankoppling med den gula klubbstugan finns omklädningsrum med dusch och toalett, skylten "Omklädning" sitter på huset! Vi har en miljöbod där ni kan göra av med olika oljor osv. Dessutom har vi en mycket fin spolplatta. Oftast finns det en högtryckstvätt på plats, men denna är ofta upptagen ha därför som vana att ta med en tvätt och slang så slipper ni vänta!Välkomna till oss hälsar
MC-Sektionen!

Uppdaterad: 02 OKT 2014 09:53 Skribent: Simon Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

SMK Trolllhättans Sponsorer

Gå vidare till våra sponsorer genom att klicka på respektives logga.

Free DHTML scripts provided by
Dynamic Drive

Postadress:
SMK Trollhättan
Hedekullevägen 100
46138 Trollhättan

Besöksadress:
Hedekullevägen 100
46138 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052013866
E-post: This is a mailto link

Se all info