Hoppa till sidans innehåll

FRCK Info.


FRCK sektionen (Folkrace/Rallycross/Crosskart) arrangerar tre folkracetävlingar under året på Hedeängsbanan.

Om du är intresserad av att börja köra folkrace så är du välkommen att höra av dig till oss. För att börja köra folkrace så måste man vara medlem i en motorklubb och ha en folkracelicens. Medlemskap söker man i den klubb man vill köra för och licens får man efter att ha genomgått en kurs som består av en teoridel och för juniorer och körkortslösa seniorer en uppkörning där man visar att man kan hantera en bil. Det finns tre olika licenser, debutant, junior och senior. Det år man fyller 15 år kan man börja köra folkrace och då är man junior. Junior är man till det år man fyller 18 år då uppklassas man till senior. När man är nybörjare finns möjlighet att köra som debutant och då tävlar man gratis. Vill du veta mer om detta så är du välkommen till SMK Trollhättans FRCK sektion och ordförande Martin Andersson på tel. 0762-72 28 91.

För tillfället arrangerar vi inga tävlingar i Rallycross och Crosskart men om intresset ökar igen så är det möjlighet att vi gör comeback som arrangör.

Något som vi alltid söker är funktionärer, om du känner att du vill hjälpa till vid våra arrangemang så är du hjärtligt välkommen.

Håll utkik på vår hemsida för att hitta senaste informationen.

Uppdaterad: 29 FEB 2012 21:15 Skribent: Andreas Karlsson

 

 

 
SMK Trollhättans Sponsorer

Gå vidare till våra sponsorer genom att klicka på respektives logga.

lungrens

 

prezero-logo.svg

Free DHTML scripts provided by
Dynamic Drive

Postadress:
SMK Trollhättan
Hedekullevägen 100
46138 Trollhättan

Besöksadress:
Hedekullevägen 100
46138 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052013866
E-post: kansli@smktrollhatta...

Se all info